12 Setembre 2015 - Renovació bandera de Montaspre

Una bona representació de bitemencs i bitemenques vam pujar al Cim del nostre estimat Montaspre, el passat 12 de Setembre i vam renovar per cinquè any consecutiu la Senyera Catalana.
Us deixem l'enllaç on podeu veure les fotos que vam fer i esperem que les gaudiu:
 _____________________________

Com ja es habitual, cada any pugem al Montaspre a renovar la bandera que oneja al pal que vam col·locar l'11 de Setembre del 2011.

Aquest any serà el dissabte dia 12 de Setembre.
També com sempre, farem varies opcions per que pugueu venir amb nosaltres a aquest acte tant emotiu, però aquest any serà una mica diferent ja que estem inclosos al Programa de Festes Bítem 2015...

1) Fer el recorregut a peu des de Bítem. Sortida des de la zona esportiva, pujant al Cim de Montaspre i tornant de nou al poble. Sortir a les 9:00. LA TORNADA LA FAREM EN COTXES.

2) Pujada en cotxes fins el Mas de Lledó, a peu fins el Cim de Montaspre (1,5 kilòmetres anada i 1,5 tornada). Sortir a les 10:30


El que vosaltres vulgueu per gaudir d'una Diada diferent i divertida.

Cal que us porteu menjar i aigua, aprofitarem dalt del Cim per esmorzar tots junts.

Els que sortim a peu des de Bítem, ens juntarem amb els companys dels cotxes a l'alçada del Mas de Lledó on farem l'ascenció al Cim tots junts.

Parlaments, Hissada de la Senyera Catalana, Cant de l'Himme!

En acabar, tothom pot tornar en cotxes fins el Recinte de Festes, on es farà un petit refrigeri per acabar definitivament l'acte.

NO HI FALTEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada